Oppskrifter på naturlig hårvekstmaske

DIY hjemmelagde hårmaskeoppskrifter for hårvekst

Når det kommer til hårpleie, leter de fleste etter måter å holde håret sunt og vokse. Dessverre kan kommersielle produkter være dyre og fulle av kjemikalier som kan skade håret ditt. Å lage dine egne DIY naturlige hårvekstmaskeoppskrifter er et flott alternativ til disse produktene. 

Naturlige hårvekstmasker er en fin måte å gi næring til og gjenopprette håret uten sterke kjemikalier. De er enkle å lage, og bruker ofte ingredienser som finnes på kjøkkenet ditt. I tillegg er de mye billigere enn å kjøpe dyre butikk-kjøpte behandlinger. 

En av de mest populære DIY-oppskriftene for naturlig hårvekstmaske er en enkel kombinasjon av olivenolje og honning. Begge ingrediensene er kjent for sine helbredende og nærende egenskaper. For å lage denne masken, bland ganske enkelt sammen like deler olivenolje og honning. Masser blandingen inn i hodebunnen og la den sitte i ca 30 minutter før du vasker den. Denne masken vil bidra til å holde håret hydrert, næret og oppmuntre til sunn hårvekst. 

En annen flott DIY naturlig hårvekstmaskeoppskrift kombinerer avokado og kokosolje. Avokado er fullpakket med vitaminer og mineraler som kan bidra til å gi næring og reparere skadet hår. Kokosolje er også kjent for sine fuktighetsgivende egenskaper og kan bidra til å fremme hårvekst. Til lag denne masken, mos en avokado og bland inn noen spiseskjeer kokosolje. Påfør blandingen i hodebunnen og la den sitte i 15-20 minutter før du skyller. 

hårmaskeoppskrifter for hårvekst

For de som leter etter en mer intens DIY naturlig hårvekstmaskeoppskrift, kan du også prøve en kombinasjon av eggeplomme, olivenolje og honning. Eggeplommer er rike på proteiner og vitaminer, mens olivenolje og honning begge er kjent for sine fuktighetsgivende og nærende egenskaper. Bland en eggeplomme, en spiseskje olivenolje og en spiseskje honning for å lage denne masken. Masser blandingen inn i hodebunnen og la den sitte i 30 minutter før du vasker den med mild sjampo. 

Dette er bare noen få DIY naturlige hårvekstmaskeoppskrifter du kan bruke for å gi næring og gjenopprette håret ditt. Ikke bare er de fri for sterke kjemikalier, men de er også mye enklere for lommeboken enn behandlinger som kjøpes i butikken. Så hvorfor ikke prøve dem og se resultatene selv?